Bærekraft • Inspirasjon • Læring • Digital hverdag • Sosialt

Idun Idémesse

Den som er opptatt av å gi andre gode matopplevelser blir aldri mett på nye inntrykk og gode ideer. Derfor følger vi opp suksessen fra 2016!

Meld deg på i dag!

Fredag 20. og lørdag 21. september

Begge dager kl: 10.00 – 16.00

Messefest lørdag kl: 19.00

Adresse: Hvamveien 1, 2013 Skjetten

Idun viser vei

Under fanen «Idun viser vei», setter vi fokus på bærekraft, inspirasjon og digital hverdag. Det blir et tett faglig program rundt temaer som sunnere mat, ansvarlig innkjøp, mindre matsvinn, bedre kildesortering, redusert bruk av plast og andre brennaktuelle temaer. På denne måten vil vi bidra til verdiskapende vekst for deg som kunde. Helt gratis!

Møt ekspertene

På Idun Idémesse finner du mye kompetanse på ett sted. Representanter for Baker- og Konditorlandslaget og Kokkelandslaget vil være til stede, og du vil også treffe eksperter på de fleste områder som berører faget ditt. Seminarprogrammet er ikke helt på plass ennå, men vi kan love mange matnyttige presentasjoner og foredrag.

Bli med på festen

Tradisjonen tro, avslutter vi med messefest. God stemning, herlige smaksopplevelser glade bransjekolleger og noen spennende overraskelser gjør dette til et høydepunkt du ikke vil gå glipp av. Men vi har bare plass til 300 gjester på festen, så her gjelder det å melde seg på tidlig for å sikre plass.

Få med deg nyhetene

På idémessen presenterer vi det siste innen ingredienser fra Idun, emballasje og pynt fra Bako, bakeoff fra My Bakery og, ikke minst, et helt nytt isbarsortiment fra Nic. Uansett om du representerer en liten kafé, stor bakeribedrift, kresen restaurant, travel kantine eller noe midt imellom, vil du finne noe du kan ha glede og nytte av.

Gå ikke glipp av miniseminarene

Tema for årets seminarer spenner fra merkevarebygging og matsvinn til surdeig og sosiale medier, og de fleste miniseminarene holdes både fredag og lørdag, for at så mange som mulig skal få delta. Men husk! for å få med deg seminarene må du ha billett til Idémessen. Adgang er gratis, men antall plasser er begrenset, så meld deg på nå!

Monica Gagnon – Mors Hjemmebakte

Hvordan lykkes i sosiale medier

Kari Hasselknippe

Vekst gjennom gode kundeopplevelser

Kommunikasjonssjef for Idun, Mors Hjemmebakte, Monica Gagnon, deler erfaringer og tips om hvordan du kan lykkes på Facebook og Instagram.

Kari Hasselknippe viser hvordan bakeriene kan bruke merkevare-bygging og internett for å skape salg og vekst.

Den magiske surdeigen

Kutt Matsvinn

Iduns Trond Wenner deler sine tanker, erfaringer og lidenskap for surdeig og forteller hvordan denne «magiske» ingrediensen kan forvandle smak og kvalitet på bakevarene fra bra til både bedre og best.

Erik Vold fra Matvett forteller om prosjektet KuttMatsvinn 2020 og hvordan bakerbransjen og din bedrift kan ta grep om matsvinnet.

Hva skjer ‘a

Matsvinn over disk

Lene Thorsen

Lene Thorsen og Geir Tommy Hoseth fra Innsikteriet åpner øynene våre for trender og tendenser som vil påvirke bakeribransjen i tiden fremover,
fra matpakka til matmerking og lokale ingredienser.

Raymond Wiig fra Foodtech forteller hvordan serveringsbransjen skal redusere matsvinn over disk med 50% innen 2030.

Etter at du har meldt deg på selve Idémessen, vil du få mulighet til å melde deg på de individuelle seminarene.

Meld deg på Idun Idémesse 2019

Hvis du har problemer med skjemaet under, gå til https://idun.hoopla.no/sales/4114307092 for å melde deg på.