Bærekraft • Inspirasjon • Læring • Digital hverdag • Sosialt

Idun Idémesse

Den som er opptatt av å gi andre gode matopplevelser blir aldri mett på nye inntrykk og gode ideer. Derfor følger vi opp suksessen fra 2016!

Meld deg på i dag!

Fredag 20. og lørdag 21. september

Begge dager kl: 10.00 – 16.00

Messefest lørdag kl: 19.00

Adresse: Hvamveien 1, 2013 Skjetten

Idun viser vei

Under fanen «Idun viser vei», setter vi fokus på bærekraft, inspirasjon og digital hverdag. Det blir et tett faglig program rundt temaer som sunnere mat, ansvarlig innkjøp, mindre matsvinn, bedre kildesortering, redusert bruk av plast og andre brennaktuelle temaer. På denne måten vil vi bidra til verdiskapende vekst for deg som kunde. Helt gratis!

Møt ekspertene

På Idun Idémesse finner du mye kompetanse på ett sted. Representanter for Baker- og Konditorlandslaget vil være til stede, og du vil også treffe eksperter på de fleste områder som berører faget ditt. Seminarprogrammet er ikke helt på plass ennå, men vi kan love mange matnyttige presentasjoner og foredrag.

Bli med på festen

Tradisjonen tro, avslutter vi med messefest. God stemning, herlige smaksopplevelser glade bransjekolleger og noen spennende overraskelser gjør dette til et høydepunkt du ikke vil gå glipp av. Men vi har bare plass til 300 gjester på festen, så her gjelder det å melde seg på tidlig for å sikre plass.

Få med deg nyhetene

På idémessen presenterer vi det siste innen ingredienser fra Idun, emballasje og pynt fra Bako, bakeoff fra My Bakery og, ikke minst, et helt nytt isbarsortiment fra Nic. Uansett om du representerer en liten kafé, stor bakeribedrift, kresen restaurant, travel kantine eller noe midt imellom, vil du finne noe du kan ha glede og nytte av.